NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

5 Lätt att tillverka papper Frames

Förtjust minnen är oftast in i våra sinnen. Vi ser tillbaka och vårda dessa dyrbara minnen vare genom souvenirer eller minnen. Förmodligen den bästa påminnelser om dessa minnen är fotografier. Du kanske har tagit och samlat en massa bilder hela din livstid och inte har en aning om hur man organiserar dem.

I varje hem, kommer det alltid att finnas en bildram som en påminnelse. Det finns även en konst inblandade vid visning dessa ramar. Även tanken på att ha några av de bilder eller anteckningar inramade förmodligen slagit dig, kan de bli dyrt med tanke på de många kopior du kan ha.

Fret inte! Som alternativ till de dyra och tunga ramar, varför inte använda din kreativitet och konstnärlighet genom att göra dessa gör-det-själv (DIY) pappersramar. Det huvudsakliga materialet att använda är grundläggande: Papper. Dessa papercraft idéer är mycket enkel och du kan även göra denna konstnärliga strävan som en hobby.

Basic Paper fotoram

Det enklaste sättet att konstruera en papper ram är genom att skära ut den från papper och användning av en kartong som ett matte eller ryggstöd. Du kan skära en bit kartong något större än foto eller en bild sätts till utformas. Du kan utforma ramarna beroende på vilket du gillar och oavsett material som du kan ha. Det viktiga är att ramen var gjord av din artisteri och arbete av kärlek.

DIY Paper Frames

För att ge med dig med några andra konst och hantverk idéer för dina pappersramar, här är DIY projekt som är snabbt och enkelt att göra.

1. Origami fotoram

Origami har länge varit en papperskonst och en av de äldsta och mest populära hantverk. Du kan göra en origami papper ram med bara vika några färgglada papper för att göra souvenir hållaren. Här är en video om hur man gör en enkel.

2. Tidnings Sticks och Paper Flower Photo Frame

I detta papper fotoram, kommer du att behöva tidningar eller återvunnet papper. Denna miljövänliga ram kommer inte att göra någon skada på träden men skulle visa konstnären i dig. Materialen och instruktioner visas i den här videon .

3. Pappersfotohållare

Dessa papper fotohållare får inte vara standard och traditionella ramar du har i åtanke, men de är användbara och konstnärliga. Överväga dessa fotomappar nästa gång du planerar att organisera dina bilder och få dem att se mer unika och kreativa. Följ instruktionerna i den här videon .

4. Quilled Paper Picture Frame

Quilling är konsten att linda, curling, och vrida papper och gör dem som unika papercrafts. Dessa quilled papper kan läggas till ramar för en mer elegant och konstnärlig look. Du kan följa den här videon för att ge dig några idéer om hur man använder spolar för att dekorera dina pappersramar.

5. Papier maché Frame

Papier maché är en av de äldsta och enkla pappers konst som någonsin har skapats. Här är en idé om att blanda konsten att papier maché till ett papper ram. Materialen och instruktioner visas i den här videon .

Att dessa pappersramar får inte inneha minnen och påminnelser ensam. Om man tittar på dessa ramar kommer att få dig att inse att du har den inre talang för att skapa dessa underbara papercrafts. Planering och konstruktion av dessa pappers konst med en annan familjemedlem eller andra större kommer dubbelt anstränga mer minnesvärd och givande. Så nästa gång en besökare kommer in i ditt hem, vara redo att smickrad av kommentarer på dina konstverk.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!