sv
endesv

Artist hantverk blommor från papper till Kingwood Gardens utställning

MANSFIELD – “Paper Gardens,” är en konstutställning på Kingwood Center Trädgårdar efter Columbus konstnären Lea Gray, som kommer att ha några besökare som undrar om blommorna är verkliga eller falska. Gray sade hon tar det som en komplimang.

Utställningen är öppen till augusti på Kingwood Hall. Detta är Grays första officiella utställning för sitt företag, PaperBlooms Design LLC.  Der kommer hon att undervisa hennes design workshops på Kingwood i maj, juni, augusti och september.

Gray gör blommor, växter och träd från papper hon köper från ett företag i Tyskland. Hon färgar pappret skär, lockar och bakar skapelser i hennes köks ugn.

 

“Paper Gardens”, är en konstutställning på Kingwood Center Gardens till augusti. Columbus konstnären Lea Gray har besökare som undrar om blommorna är verkliga eller falska. Gray tar det som en komplimang. (Fotografi:bifogas)

“Min klädkammare har ett fönster jag använder det som min sprutbox”, sade hon.

Gray, som har studerat bildkonst med fokus på landskapsmålning på Columbus College of Art and Design, upptäckte strax efter origami. Det fick henne att “utforska en mer invecklad väg att skapa med papper”, sade hon. Hennes passion och kärlek till naturen gav upphov till en ny riktning i att kunna likna växter, blommor och träd.

Hon sade “att hon är ständigt inspirerad av naturen och brinner för att kombinera material och olika tekniska möjligheter för att fånga egenskapen av varje planta. Från att samla grenar från naturen till färgning och bakning av papper, har hon alltid tagit sitt arbete till högre nivå, sade hon.

“Jag har alltid varit besatt av konst sedan kindergarten”, sade hon.

Sex eller sju år sedan drev hon ett företag som gör origami lampor.

Hon sa att hon uttråkad och berätta att någon kom och frågade henne om hon kunde göra en blomma av papper. Men tyvärr så blev det inget denna gång.

Men en vän frågade henne om hon kunde göra pappersblommor med ett realistiskt utseende för sin mor till mors dag och erbjöd henne $ 100.

“Jag gjorde denna bukett. Det tog mig omkring 45 timmar”, sade hon. “Men jag älskade det.”

Hon lyckades, säger hon och förvånad med vad hon hade skapat.  Sedan kom en vän till henne och ville ha en för sin mamma också.

Paper Gardens, an exhibit of art by Lea Gray, is now on display at Kingwood Center Gardens.

Papers Gardens, är nu en utställning av konst av Lea Gray, som finns nu att se på Kingwood Center Gardens. (Fotografi: Jason J. Molyet / News Journal)

Hon insåg då att hon hade ett koncept till ett företag.

“Jag ville inte göra origami längre. Jag ville ha något som var utmanande och roligt och det var aldrig så långt sluta som designaspekter. Det var ungefär som origami på steroider”, sade hon med ett skratt. “Det var som en skulptur och fortfarande utmanar mig varje dag.”

Hon sade att det finns en hel del utmaningar för att driva ett företag för någon artist och månad efter månad fanns tårar och härdsmältor, men hon fortsätter att hålla på eftersom hon älskar det.

Hon har gott om tålamod och humor, sade hon.

Gray plockar grenar och flodstenar till sitt arbete.

“De är de enda två saker som jag använder i mitt arbete och anledningen till att jag använder dessa saker är att de bygger på en illusion. För mig, att driva ett företag, så vill jag inte spendera en massa tid på att återskapa en gren”, säger hon sa.

Paper Gardens, an exhibit of art by Lea Gray, is now on display at Kingwood Center Gardens.

Papers Gardens, en utställning av konst av Lea Gray, är nu på skärm visning på Kingwood Center Gardens. (Fotografi: Jason J. Molyet / News Journal)

Till exempel, en gul, blommande forsythia filial i utställningen gör människor ser två gånger.

““När många människor kom in i galleriet tänkte jag att jag hade precis köpt något som en display för mig själv och sedan när jag berättade för dem, så fick de på nära håll, så var det ganska kul att spela ett trick. Att använda hartset gjorde så att det såg ut som det var i verkligat vatten. Jag gillar att göra saker som att verkligen försöka skapa, det är riktigt eller är det inte riktigt?” Frågade Hon.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!