NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Fördelar med Letter Writing

Det är lättare i den tekniska eran att hänga med människor. Du har Facebook, textning med människor i din kontaktlista, e-post och mycket mer. Men i allt som meddelandehantering, förlorar vi en del av den personliga touch.

Det är något om handlingen att skriva saker för hand på papper och skicka den i ett kuvert som gör hela meddelandet känner sig mycket mer personlig och trevlig. Jag vet att jag älskar att ta emot kort med anteckningar i dem på semester eller födelsedagar. Jag tror att skriva brev är en förlorad konst som vi behöver för att återuppliva tillsammans.

Vi hoppas att dessa fördelar kommer att övertyga dig.

  • Skriva gör att du känner mer i kontakt med den person du nå ut till.
  • Du får ta en stund av din hektiska schema för att bara andas och skriva.
  • Skriva hjälper dig att öva din handstil och de flesta gånger även förbättra den.
  • Om du har fått stationära leveranser kommer en helt legitim anledning att börja!

Dessutom tror jag det finns en stor fördel i lokalisering ner vid ett skrivbord med idel mjuk papper, en fin penna, och ett meddelande att skicka till mottagaren. Det är mycket lättare att verkligen kommunicera, tror jag, eftersom jag känner alltid distraherad med e-post och text. Jag kommer aldrig att ge det digitala budskap min fulla uppmärksamhet oavsett hur hårt jag försöker. Anmälningar poppar upp avbryta min tankegång eller arten av min plats (som vanligtvis är ute i världen) inte tillåter mig koncentrera sig. Men jag kan verkligen fokusera på mina tankar och ord när jag skriver ner det, och jag slår vad om du har samma resultat

Och om du inte är säker på vem mottagaren kan vara, kan du försöka med följande,

  1. Morföräldrar är ett bra ställe att börja eftersom om de kan lära sig att texten för dig så är jag säker på att du kan göra samma sak för dem och skriva ett brev då och då.
  2. Träffa nya människor som så småningom kan förvandlas till brevvänner är en bra start också. Det finns massor av sätt att möta genom hobbygrupper och olika online-grupper.
  3. Uttrycka dina åsikter till lokala ledare eller politiker. Brevskrivandet är faktiskt ett bra sätt att uttrycka din åsikt eller kanske helt enkelt skicka ut uppskattning och tack och övergripande bättre än tweets eller e-post, eftersom de kan se hur mycket du bryr hur mycket tid du tog att uttrycka din åsikt.
  4. Vi har alla kanske hade en vän eller två som var tvungen att flytta bort kanske två ett annat område, land, region. Det bästa sättet att komma i kontakt med dem när du kan vara att sitta ner med dig papper och penna för att säga hej och kanske fånga upp några saker som jag tycker är bättre än några gillar på ett inlägg på Facebook.

Jag hoppas att ni hade en fantastisk tid läser detta och kanske du har varit övertygad om att brevskrivandet är något som du bör komma in.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!