NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Kartong Används som ett Arts and Crafts Material

Kartong avser tjocka pappersbaserade produkter som ofta används i förpackningar, eftersom det är extremt hållbart och stel i jämförelse med andra typer av papper. Kartong är en generisk term som filtar många olika typer, såsom kartong och wellpapp. Överskottet genereras från sin produktion kring början av 20-talet har blivit kartong till ett populärt material för konst och hantverk idéer.

Kartong har blivit valet material för artister som vill farkoster med ekonomiskt andenvironmentally vänliga material. Oavsett om det kastades och repurposed intopart av en anläggning eller nyinköpt och användas som en skulptur ram, kan kartong passar in i någon typ av konst. Du behöver inte vara en professionalartist heller; kartong används ofta i enkla papper hantverk för vuxna andchildren.

Noterbara papp konstnärer

I händerna på en expert, kan kartong omvandlas till oräkneliga saker genom enkla knep och tekniker. En välkänd italiensk konstnär som heter Peeta har använt kartong bland annat material för att skapa skulpturer som ger graffiti i en 3-dimensionell planet. James Lake är känd för sina skulpturer som skapats i mindre segment innan de slutligen monteras i storskalig oeuvre. Skulpturerna skapade av Chris Gilmour utformas med endast kartong och lim. Han skapar ofta bitar som är översättningar från livet, att tillämpa sin skicklighet exakt replikera geometriska former i naturlig storlek papper hantverk versioner av populära tillverkade varor.

Kartong hantverk för barn

Eftersom det är billigt och lätt att arbeta med, kan kartong vara ett bra material att få barnen igång på konst och hantverk. Om du letar efter enkla projekt, här är några idéer som kan intressera dig och de unga.

kartong tecken

Lägg en bit kartong platt på en yta och dekorera med färg, tejp, glitter, eller något du kan tänka dig. När du är klar, klipp ut den dekorerade segmentet och fäst snöre på baksidan av skylten. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att hänga upp anpassade skyltar med mer känsla än enkel papper konst.

skokartong hyllor

Tar en vanlig skokartong och skär 3 eller 4 remsor av kartong som är lika med bredden av lådan. Limma dem i rutan så att de tjänar som avdelare. När torr, stå i rutan upprätt för att göra små hyllor perfekt för förvaring av små leksaker och figurer.

Kartonghus

Vik och stapla kartong segment för att bilda ett hus. När nöjd med formen, dekorera ytor utsidan enligt din smak. Beroende på mängden av kartong som du har, du får bestämma hur stor du vill att din hus ska vara. Denna klassiska papper hantverk för barn är populärt eftersom det verkligen tar fram det roliga i crafting och låter sin fantasi ta över.

Dekorerade förvaringslådor

Ta en medelstor eller stor kartong och tillämpa lim på sidorna. Placera kraftigare papper på ytan och skär bort överflödigt papper hängande från kanterna för att skapa färgstarka behållare. Detta gör det möjligt att återanvända rutor som annars skulle ha kasse eller hålls göms undan.

Det fina med att använda kartong för konst och hantverk är att det inte finns någon riktig definition eller stil som du behöver för att anpassa sig till. Det är ett material som du styr och omforma in vad du föreställa att det ska vara. Det är ett av de bästa exemplen på hur olika typer av papper konst kan användas för att skapa en egen mästerverk.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!