NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Dekonstruera bygg Paper

Från själva namnet, är kraftigare papper mestadels materialet i valet för konsthantverk och papercraft projekt. Även känd som socker papper, den har en grov och tuff textur och främst kommer i en mängd olika färger. Eftersom det är i huvudsak kommer från massa av ved, uppvisar papperet denna partikel på sin yta. Låt oss veta mer om denna papper och dekonstruera den.

Historisk bakgrund

Dess historiska ursprung kan spåras till sin produktion i slutet av 19-talet vid den tidpunkt då produktionen av papper och syntetiskt färgämne teknik kombinerades. Termen kan också tillskrivas dess användning som ett pedagogiskt färgat papper i vard-of-saker och lärande-how-saker-arbete. I 1980, Dictionary of Pulp and Paper beskrev det som en ”skola papper som används för utskärningar, crayonteckningar, watercoloring, finger, etc. som vanligen är tillverkad av mekanisk massa av ved.”

Dekonstruera bygg Paper

Betydelsen av anilinfärger

I början av historien om konstruktion papper, vilken typ av färgämne som används för dess färgad substans var anilin färgämne. Den mauve anilin färgämnet var den första som utvecklades av Sir Henry Perkin 1856. De vanligaste anilin färgämnen som används för färgning av papper är sura, basiska, och direkta färgämnen.

Två typer kraftigare papper

Två huvudtyper av kraftigare papper finns: sulfit och slip.

Sulfit konstruktion papper har förre, långa och starka fibrer med hårt arbete yta och levande färger. Det kan fällas väl, skär fint, lätt kan limmas och är resistent mot blekning.

Från att använda slipmassa, slip fick sitt namn från sin källa och tillverkningsprocess. Det har samma egenskaper som den sulfit i form av skärning och vidhäftning, men inte lika fade resistenta som den hos en 100% sulfit kraftigare papper. Det skall heller inte vika helt enkelt. Dess yta är grövre och mer perfekt när det används med kol eller krita ritningar.

På grund av slip s grov yta, är det tjockare och tyngre än sulfit papper. Om du är i behov av en mer OFÖRGÄNGLIG kraftigare papper, då sulfit är det bästa alternativet. Använda fade resistenta papper för bakgrund av anslagstavlor är idealiska.

Dekonstruera bygg Paper

Enkelt och roligt Pappersmodeller med Construction Paper

Om du vill destress och koppla av eller helt enkelt ha lite kvalitetstid med din familj, här är några förslag på papper konst med hjälp av kraftigare papper. Du behöver bara 3 stora material för dessa konsthantverk: lim, saxar och våran stjärna.

Släktträd

Inte bara är denna enkla och lätta att göra, men dina familjemedlemmar kommer också bli påmind om deras genetiska ursprung. Denna innovativa hantverk idé innebär teckning av en trädstam med sina grenar som har namn på familjemedlemmar. Med hjälp av olika färger av kraftigare papper kommer att göra detta en unik papperskonst. Massor av familjen limning gånger samt med det här projektet.

Dekonstruera bygg Paper

papper Penguin

Detta konstverk kommer att hålla din konstnärliga blodet flyter. Du kan ha roligt att göra detta med dina barn också. Du behöver konstruktion papper orange, brunt och gul färg (du kan ändra färgerna, om så önskas). För pingvin kropp, kan du använda en pappersmugg. En tillsats av de googly ögon kommer att göra denna papercraft ännu sötare.

Dekonstruera bygg Paper

Konstruktion papper Ribbons

Handlingen att gåva att ge är oändlig året runt. Vilket bättre sätt att uttrycka ett arbete av kärlek än dessa gåva band gjorda av konstruktion papper. Allt du behöver för din personliga stilar finns en mängd olika pappersfärger, sax, lim eller häftklamrar. Lägga din personlighet i dessa konstruktioner tar gåva att ge till en mer intim nivå.

Dekonstruera bygg Paper

När det gäller papperskonst och pappershantverk kommer byggande papper vara en evig objekt. Dess egenskaper, mångsidig användning, färger, tjocklek och struktur gör den idealisk för alla typer av konstverk. Massor av kreativa sätt att använda det också. Det tar bara artisteri och fantasi för att dekonstruera dess användningsområden.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!