NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Lätt Thanksgiving hantverk idéer för barn

Den amerikanska Thanksgiving är några dagar bort och vad bättre sätt att förbereda sig för fest är genom att göra papper hantverk. Det är den mest hektiska tiden på året men med tillräckligt planering och förberedelse kan vara den bästa tiden att komma med mycket kreativa idéer.

Här är några Thanksgiving konst och hantverk idéer för barn – förmodligen vuxna kan gå – som ett sätt att tillbringa kollektiva kvalitetstid eller i väntan på Thanksgiving middag. Dessa konst och hantverk med papper komma med steg om hur man gör och material.

1. filt och tall kon kalkoner

Eftersom kalkoner är stjärnorna i Thanksgiving (upp till dem om detta är bra eller dåligt), här är en hyllning till deras ständiga närvaro under tillfället. Denna söta och färgrika kalkoner är lätta att göra och kan ge en chans för dina barn att vara pre-occupied när du är klar posterna för din middag.

Material behövs:

• Kottar

• Filt papper (svart och andra färger)

• Lim

• Sax

Steg:

1. Använd papper och sax, klippa ansikte, ögon, näbb, rygg fjädrar och fötter kalkoner.

2. Limma de bakre fjädrar på den bredare delen av könen.

3. Lim fötterna vid bottnen av könen samtidigt sätta ansiktet och dess egenskaper vid smalare delen av könen.

4. Placera de färdiga kalkoner nära varje platta på bordet.

2. Vävt Paper Tablett

Här är ett projekt som inte bara är för Thanksgiving, men kommer att utveckla barnets motorik med detta vävda papperstabletter. Dessa vackra tillägg till middagsbordet kommer väcka sinnena dina barn och göra dem tacksamma för ytterligare ett år av välsignelser.

Material behövs:

• Stor konstruktion papper i höstfärger

• Rensa tejp

• Sax

Steg

1. Se parallella linje nedskärningar i kraftigare papper efter vikning den i halv horisontellt. Gör snitt 1-tums isär och lämnar en 1-tums gränsen vid kanten.

2. Med en annan konstruktion papper av kontrasterande färg, skära horisontellt för att ha samma en-tums band och 12 inches i längd.

3. Guide ditt barn att väva remsorna över och under och alternativt för att skapa bordstablett mönster. Uppmuntra ditt barn att göra kreativa alternativ väver med mer än en kontrasterande färg.

4. Efter avslutad alternativa vävning, försegla kanterna hos de placemats med tejpen. Denna bordstablett kan användas inte bara på matbord men en bra papper hantverk dekoration för andra möbler.‍

3. Tree av Tacksamhet

Gör dina barn vara medvetna om de saker som de behöver för att vara tacksamma för. Detta träd av tacksamhet kommer att främja en anda av Thanksgiving och visar också vad är det föräldrar och familjemedlemmar är tacksamma för.

Material som behövs:

• Bygg papper

• Ett par saxar

• Färgade markörer

• liten gren av buske eller ett träd

• Lim

• Kan eller liten vas

• Stones

Steg:

1. Samla en buske eller trädgren där du kan sätta dina pappersblad.

2. Klipp lämnar mönster från kraftigare papper.

3. Be familjemedlemmarna vad de är tacksamma för och skriva dem på bladen.

4. Limma bladen på grenarna.

5. Stativ huvudträdgren i en burk eller vas och säkra dess ställning form med stenar‍

Inte bara är dessa papper hantverk som ger timmar av njutning till dina barn, men dessa symboler främja medvetenhet varför tillfället firas. Det är också en bra tid att bond med dina barn trots de upptagen semester och shopping.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!