NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Fantastic 7 Jul 3D Pappersmodeller

Julen är precis runt hörnet. Spänningen byggs upp från att köpa av gåvor, planering för semester menyn dekorera ditt hem eller lägga prydnadssaker till julgranen. För att få inspiration från vissa jul hem dekorer, här är några gör-det-själv 3D papercrafts för semester. Dessa konst och hantverk idéer är lätta att göra, med lättillgängliga material och kan kompletteras med dina familjemedlemmar för välbehövliga kvalitet tid.

1. Christmas Village

För den här julen by, här är nedladdningsbara och utskrivbara mönster för dekorpappers från Hello, underbart. Du kan krydda upp den här byn genom att lägga värmeljus för en mer festlig stämning. Detta är perfekt eftersom allt du behöver göra är att ladda ner, skära, veck och sätta din egen design. Ingen stress på en hel del tid att göra denna by.

2. Christmas Shadow Box

Allt inthis inredningen är byggd av papper. Skuggan box består av papper skära mönster andlayered att bilda ett landskap där du kan lägga till specialeffekter baserade på yourtheme. Denna skugga box är inspirerad av Linda Rose’sInstructables. På baksidan av skuggan box är en LED remsa att setthe julen effekt på plats. Inredningen kan ta lite att göra för att bygga butit kommer definitivt vara värt det när du slår på belysningen och shadowlandscape kommer att markeras.

3. julgrans Paper Cupcakes

Någonsin trott använder papper cupcake liners som miniatyr julgranar? Här är en idé från Tutti Guardano le Novule. För material, allt du behöver är liners, sax, en strut som kommer att fungera som mönster för trädet, en trä bas och lim eller klister. Du kan lägga till andra prydnader önskas för julgranen.

4. Pappers snöflingor

Snöflingor kommer alltid att vara närvarande när semesterperioden kommer. De är vackra skapelser om som hem dekorer eller prydnadssaker för trädet. De enda 3 material som behövs är papper, lim och tråd. Här är de 3D snöflinga papercraft idéer från Spruce hantverk.

5. Papper Ren

Julen är den mest hektiska tiden för Santa Claus och hans renar. Fira denna säsong med söta papper rör ren inspiration från The Craft Train. Du måste ha vid ett tillfälle frågade vad man kan göra med toalettpapper rören. Tja, här är en bra idé hur man återanvända dem och förvandla dem till en ren. Du kan hänvisa till instruktionerna och material som tillhandahålls.

6. Pappers Tube Tomtens

Om vi ​​hade föreslagit tillverkning av papper rör renar kommer Santa inte lämnas långt efter. Här finns idéer från Aira Tran YouTube-kanal på att göra dessa papper röret Santa dekorer. Instruktionerna kan lätt följas av video samt material som behövs.

7. Curled Strips i en jul Ball

Artsy bröllop och födelsedags inbjudningar är för söt eller sentimental kastas bort. Vad kan vi göra för att hålla dessa minnen som påminnelser om de speciella tillfällen? Varför inte skär dem i strimlor och stoppa dem i några tydliga kristallkulor. Du har inte bara fira jul med dessa décors men kommer att påminna om de senaste tillfällen och på samma gång, kunna återvinna dessa souvenirer. Denna inredning idé inspirerades från Glitter till Gumdrops inklusive material och instruktioner.

Fira theholidays med dessa julen DIY papercrafts. De är inte bara vacker andcreative men kommer att föra fram konstnären i dig. Det hjälper också environmentsince flesta material som används är återvinnings. Instruktioner är också enkelt för bothadults och barn!

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!