sv
endesv

Kul och lätt att göra Papercraft för barn under 5

Barn blir lätt uttråkade eller de har bara sina prylar att leka med. När de är uttråkade av att titta på TV eller spela dataspel, skulle det inte vara bättre om du och ditt barn kommer att göra några konstnärliga-fartsy projekt som är både lätt att göra och roligt att göra?

Göra enkla papper konst tillsammans är ett perfekt sätt att knyta an till dina barn. Det kommer att bli timmar av kreativitet och glädje slutföra papperskonst för barn.

Här är några förslag papercraft för barn under 5 år samt konst och hantverk idéer för förskolebarn.

1. Giant Pappersflygplan

Varför inte göra en gigantisk papper flygplan än den vanliga A4-storlek? Det är lätt att göra och papper som vanligtvis kostar bara en dollar. Du och ditt barn kommer att behöva en bit av affisch styrelse, en tydlig förpackningstejpen, ditt barns favorit dekaler eller färgämnen i stället för klistermärken.

Proceduren liknar vikningen av den vanliga stora flygplan. Men eftersom detta är en större version, måste du förstärka veck med den klara förpackningstejp. Du kan hjälpa ditt barn sätta klistermärken på eller om de föredrar, dra sina favoritobjekt på vingar flygplanet.

När jätte papper flygplan sker, tillbringa morgonen eller eftermiddagen utanför och se den flyga, glida, och även landa på marken. Ni båda hade tillbringat kvalitetstid gör och flyga papper flygplan.

 

2. skrynkligt papper Art

Detta är ett av de sällsynta tillfällen som ett skrynkligt papper är mer önskvärd än prydligt vikta dem. Det undervisar konst på den ofullkomliga sidan. Du och ditt barn kommer att behöva bitar av vitt byggande papper, en sax, en uppsättning av akvarellfärger och penslar.

Dela upp och skär papperet i 4 bitar sedan tar varje del och skrynkling den till en boll. Välj en färg och måla runt kanterna på skrynkliga bollen. Försiktigt vika och tryck ner papperet för att se mönstret av färgen.

Crumple papperet igen och måla kanterna på skrynkliga bollen med en annan färg. vika försiktigt igen och tryck ner. Två färger kan ge den marmorerade färgeffekt, men du kan lägga till en tredje färg mer variation. Låt dem torka helt.

Dessa papper konst kan användas som brevpapper, collage arbete eller för scrapbooking.

3. Minions från toalettpappersrullar

Ända undrar ibland vad man ska göra med dem som används toalettpappersrullar? Här är en rolig konst som du och ditt barn kan göra tillsammans. Skapa så många papprör skyddsling som du vill. Du behöver byggpapper (blå, gul, vit och svart), en sax, en tub med lim, och vissa markörer i svart, grått, brunt och gult.

1. Limma gula kraftigare papper runt varje rör.

2. Skär blå band för att göra skyddsling overaller. Skär de svarta och vita bygg papper att ge de andra uppgifter om underhuggare.

3. Limma de blå overaller och de andra remsorna till de gula pappersbelagda rör.

4. markörerna, dra andra detaljer som, glasögon, mun, och knappar ögonen.

Att dessa enkla pappershantverk för barn kan vara både lugnande och roligt. Dessutom kan det vara en stress buster för dig och ditt barn. Allt du behöver är några papper, lite fantasi, och en hel del kreativitet för många timmars underhållning med ditt barn.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!