NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Kul Arts med silkespapper

Det finns hundra olika typer av material (inte förvånande om det kommer att nå tusen) som används i konst och hantverk. En ovanlig objekt som kan vara tänkt är mjukpapper. Även anses mer som en hygienisk produkt, är tissuepapper klassificeras som ett ljus kräppapper på grund av dess konsistens. Bortsett från detta har det bra uppsugningsförmåga trots sin tunna bredd, bekväm att använda och inte skadar huden eller andra delar om de används regelbundet.

Vävnader är tillverkade av återvunnen pappersmassa. Dess produktion är genom en pappersmaskin som har en ånguppvärmd torkcylinder som kallas en Yankeetork. Yankee-cylindern innehåller lim för att göra papperet häftar vid varandra.

Även om dess uppfinning krediterades Joseph Gayetty i 1857 var det känt tillbaka då som kommersiell toalettpapper. Toalettpapper är bara en typ av mjukpapper och för det mesta, dessa två termer är synonyma. Andra termer som används när man hänvisar till mjukpapper är servetter, badrum papper, ansiktsservetter, pappershanddukar och omslags vävnader.  

Vävnad i Art

Nu, tillbaka till sin ovanliga användning i konst! Mjukpapper finns i en mängd olika färger, men de vita är mer kända för personlig hygien. Så när du ser konst och hantverk gjorda av färgade mjukpapper, oroa dig inte om dem. De säkert inte användes i badrummet. Här är några konst och hantverk idéer med hjälp silkespapper eller toalettpapper.

Mjukpapper Flowers

Dessa mjukpappers blommor kan användas för födelsedagar, bröllop och andra speciella tillfällen. De grundläggande material för att göra dessa blommor bortsett från våran stjärna är ledningar och saxar. Instruktionerna på framställningen av vävnads blommorna är i den här videon .

Ett annat sätt att göra dessa vävnads blommor kan ses här .

Mjukpapper Pom Poms

Att göra en fluffig boll av vävnader eller pompoms är färgglatt och roligt att leka med. De är lika stora knippen som innehas av cheerleaders eller en kula fäst vid en hatt. I den här videon kan du göra poms poms gjorda av mjukpapper.

Mjukpapper Blomkruka

Terrakotta eller lera blomkrukor kan förbättras och beautified genom användning av vävnadspapper för att täcka dem. Som liknar en decoupage, linda dem att göra unika och stora personliga gåvor. Krukorna också väder med de ytterligare skikten av silkespapper och hartser.

Stained Glass ljushållare

Vad gör man med begagnade glasburkar? De kan återvinnas och användas som ljusstakar. Men innan dess, varför inte dekorera dem med mjukpapper. Webbplatsen, MomSpark.netger lista över material och instruktioner för denna stora gör-det-själv-projekt med hjälp av mjukpapper.

Mjukpapper fjäril

Precis som alla papper kan vävnader användas för origami. Här är material och instruktioner som finns på hur man konstruerar en vävnad fjäril. Allt du behöver är lite fantasi, tålamod och kreativitet. Olika färger av vävnader kan användas också.

Med denna artikel, lärde dig att mjukpapper inte är begränsad som en hygienisk produkt. Dess mångsidighet gör den till en idealisk konst och hantverk material. Allt som krävs är att materialet, vissa bitar av återvunna objekt och en hel del fantasi och kreativitet. Så nästa gång du spenderar några lugna stunder i badrummet och mixtra med silkespapper, kan vara ett utmärkt tillfälle att tänka på din nästa papercraft projekt.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!