NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Hur du sätter din konstnärliga hobby till en livskraftig online inkomst Source

Som konstnär som nu bege sig in konsten marknaden, kan upplevelsen vara skrämmande, om inte frustrerande. Internet är den i särklass mest kostnadseffektiva mediet för att få tillgång till publiken som kommer nedlåtande din konst. Tillgång till detta medium är en aldrig tidigare skådad hög. Det innebär även om din talang kan vara säljbara, att ensam som din försäljningsargument kommer att trängs undan av dem som ansöker företagande principer till deras marknadsföring.

Den goda nyheten är dock artister som du fortsätta att göra framgångshistorier av deras beslut att tjäna pengar på sin konst. Här är några strategiskt sätt du kan gå om att sälja ditt hantverk utan att behöva oroa konkurrens.

·         Är din produkt tillräckligt bra för att sälja?

Sanningen är oberoende av alla marknadsföringsinsatser du distribuera att få din konst framför din målgrupp, du kommer att ha svårt att sälja det om kvaliteten bara inte klippa det. Konkurrensen är hård och det nutida köparen är mycket omdömesgillt. Fora företag just har börjat, en dålig recension är det sista problemet som du vill att brottas med. Innan beslutet att sälja din konst, se till att du har fulländat den. Så när du har rensat det hindret, vad händer sen?

·         Bygg en efter den första .

Räkna ut ‘vem’ är en viktig del av marknadsföringsprocessen. Det är lätt strategizing ‘hur’ därifrån. Tar lata ‘spray och be’ tillvägagångssätt, tyvärr, inte kommer att ge dig dragkraft du behöver. Olika konstformer tilltala olika audiences.It är bättre målinriktning vilken del av publiken din konst tilltalar. Marknadsföring utan att veta dina målgrupper som dykning huvudstupa in i en pool utan att känna till djupet eller ännu värre, utan att veta hur man simmar. Vi vet alla hur det ofta slutar.

Det finns många sätt att skapa en fan base. Mycket visuella plattformar som Instagram, Pinterest, Tumblr och DeviantArt är ett bra sätt att börja. Byggnaden takt i början kan vara långsam, men det är normalt med att bygga ett företag från grunden. Det är mycket troligt att det finns andra konstnärer med målningar som liknar ditt. Det är därför det bör finnas en unik till din båt, något som drar du följande för att du trots de många artister som de kan komma över innan upptäcka dig. Posta din konst till dessa plattformar och aktivt engagera dina följare. Facebook, till exempel, har nischade grupper där du kan dela ditt arbete och nätverk med liknande artister och konstälskare.

Du kan också bygga en webbplats och ladda upp dina verk där, men det är mer effektivt att bygga din följande från sociala medier på grund av det stora antalet. Etsy är också en specialiserad e-handelsplattform där du kan ställa in en butik för att röra bas med konstälskare från hela världen som kan vara intresserade av ditt arbete.

·         Bygga en förbindelse med din publik.

När du har skapat en publik, skapa en relation med dem. Förvara dem i slingan om dina verk. Det är ett sätt att göra dina utsikter bekväm och även ingjuta förtroende för dig. För att kunna skiljas från sina pengar för ditt arbete, måste de lita på dig på något sätt. Det kan vara så att de inte kan göra ett köp direkt, men att hålla kommunikationslinjerna öppna (även efter stängning en försäljning) kommer att göra det lättare att göra det när de är i en bättre position att göra det.

·         prissättning

En knepig aspekt också hålla ett öga på är prissättningen. Inte övervärderar dina konstverk, så att skrämma bort potentiella kunder. I samma anda, inte under pris ditt arbete eftersom det kan presentera dig som billigt att en potentiell köpare. De kan anta ditt arbete är inte kvalitet nog att vara värd ett högre pris. Det är ingen idé sälja om du inte kan göra några ekonomiska vinster från den.

Tricket är att undersöka vad dina konkurrenter betalt för liknande arbete som din för att få en rättvis uppfattning om hur prissättningen på din marknad är strukturerad. Vid ett absolut minimum, måste ditt försäljningspris kunna återställa produktionskostnader och bör ha en vinstmarginal anständig nog att stödja dig i näringslivet.

Komma hört mitt i mycket konkurrenskraftiga digitala rymden är en tuff uppgift som tar en hel del tid och duglighet, men framgång skulle inte bara hända på egen hand om du inte lägger i vissa ansträngningar. Med vänliga hälsningar!

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!