NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Hur Skriva kan hjälpa din personliga tillväxt

Skriva kan vara en avslappnande och lugnande tidsfördriv. När jag tänker på att skriva, de bilder som dyker in i mitt huvud är av någon som sitter i ett fält anteckningsblock i handen eller grepp i en mysig kontor med ett lövträd skrivbord och högar av böcker runt.

Skriva bör inte ses som en aktivitet bara för dem som skriver för en levande eller har tid att njuta av sådan lyx; Det kan avnjutas av alla. Några av fördelarna med att skriva omfattar utbyggnad av ditt perspektiv, en större uppskattning av de glädjeämnen i livet, och ökad medvetenhet och självkännedom. Allt väl!

Om du är osäker på hur du kommer igång så att du kan dra nytta av att skriva, här är några tips och verktyg som kan hjälpa.

Journalföring

Det vanligaste sättet att komma in skriftligen och att öva få dina tankar ner är att föra en dagbok. Detta liknar en dagbok, men du är inte bara skriva om vad som hände i dag, skriver du om allting som du vill.

Du kan börja med att skriva en gång i veckan, eller ens en gång i timmen; det är helt upp till dig. Oavsett om du skriver om din dag, att sätta ner mål du vill uppnå, eller bara utarbeta en slumpmässig tanke som dyker in i ditt huvud, hålla en tidskrift kan du enkelt logga och hantera dina tankar.

Sätt upp mål och mål

Att sätta mål och ambitioner i skrift gör dem mer konkreta och kan hjälpa dig att nå dem. I stället för att bara tänka, ” Okej. Idag kommer jag att äta hälsosamt och göra massor av övningar ,”tankar som snabbt kan glömmas om det bara flyter runt dig, skriva ner det.

Periodvis läsa dina mål tillbaka till dig själv som ett sätt att motivera och inspirera dig i vardagen. Det spelar ingen roll hur stor eller liten varje mål är, oavsett om du ska äta en bättre frukost, gå upp tidigare, eller försöka sträva efter en ny karriär, skriv ner det och sträva efter det.

Skrider din karriär

Naturligtvis är att skriva en stor del av alla företag och skriva på din egen tid kommer att bidra till att förbättra din skriftliga färdigheter över tid. Detta kan direkt påverka din prestation på jobbet på ett positivt sätt. Du kommer att kunna kommunicera bättre med människorna på arbetsplatsen, liksom med kunder, som kommer att göra dig mer effektivt med de människor du interagerar med.

Förbättra din förmåga att lyssna

Naturligtvis är det fullt möjligt att skriva bara om vad du vet och vad du tänker, men det är inte det verkliga livet. I ditt liv, kommer du alltid att prata med andra människor och lyssna på vad de säger, liksom deras synvinklar.

Genom målmedvetet skriva att bli uppmärksam, kommer du att finna att du börjar lyssna mer samtal och ge människor din fulla uppmärksamhet och hjälper dig att bli mer närvarande under hela din dag till dag liv.

Utforska världen

Att skriva korrekt, captivatingly och för mindfulness ändamål, du kommer att behöva lite av en förståelse av världen. Ju mer du skriver, desto mer kommer du att börja utforska nya koncept och nya idéer, utfodring din nyfikenhet på världen.

Ju mer du utforska idéer i huvudet, desto mer kommer du vill komma ut i världen och utforska allt kontinuerligt lägga din hjärna, sinne och minnen, alla vackra saker som du vill se.

Hjälper dig att komma med nya idéer

Har du någonsin varit fastnat försöka lista ut något, oavsett om det är en ny bok som du vill läsa, ett nytt projekt som du vill engagera dig i, eller bara en kreativt tänkande som du vill prova? Vad är det, tänka på det om och om igen i huvudet är vanligtvis en av de sämre sätt att närma sig den.

Istället, varför inte använda skrift, antingen på en vanlig bit papper eller ens i din journal, att skriva ner dina idéer och planera för det. Denna åtgärd kommer att hjälpa dig att organisera dina tankar och kan även hjälpa dig att utvecklas ditt tänkande mönster så att du kan knoge ner och spåna effektivt.

Öka din förmåga att förstå

Vi vet alla någon som är helt stängda för nya idéer och koncept och kan inte acceptera dem om det är något de redan vet. Ju mer mottaglig du blir för nya idéer och ju mer du utforska, hand i hand med punkten ovan, desto mer kommer du att kunna ta reda på vad du verkligen tror på och vill ha ut av livet.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!