NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Papper och tryckindustrin i Utbildning: Vad är den avgörande Connection?

Det finns en gängse uppfattningen att med vår fortsatta övergången till digital teknik kommer pappers- och tryckeribranschen utrotas precis vad som hände med dinosaurierna. Tja, tänk om …

De med denna typ av tänkande är omedvetna om effekterna denna bransch har på utbildning. Papper och utskriftstjänster är här för att stanna oavsett vad högteknologiska sfären sig. De kommer att genomgå vissa innovativa förändringar, men de kommer att förbli med oss under en lång tid.

Papper kommer alltid att vara en viktig komponent i utbildningsmarknaden, även om de flesta studenter läser och slutföra sitt skolarbete via iPads. Även om e-learning sektorn har vuxit stormsteg i dagens digitala omvandling, tryckta dokument och former är fortfarande i efterfrågan på grund av olika applikationer och användning.

Låt oss titta på några skäl till att papper och utskriftssektorn som finns för alla de rätta och praktiska skäl. Dessa poster kommer att upplysa dig om att papper och tryck är här för att stanna.

Böcker

Även med början av digitala prylar och böcker, kommer tryckta böcker inte minska. Du behöver inte batterier eller en makt laddare när du vill läsa en bok. Dessutom vissa människor fortfarande gillar lukten av nyligen tryckta böcker och du inte ser dem lukta deras iPads. När man studerar eleverna ändå vill använda sina highlighters i olika färger. De vill se de viktigaste linjerna eller stycken i olika färger.

Bärbara datorer

Det finns studier som visar handskrivna anteckningar är fördelaktigt än elektroniska eller digitala plattformar. Logiken bakom detta är att skriva ner anteckningar ger mindre distraktion jämfört med prylar eller bärbara datorer under lektioner – med eller utan Internet. Aktivt lyssnande kan lätt bli distraherad när man använder gadgets jämfört med fokus anteckningar på papper. Dessutom finns det studier som visar att skriva hjälper till att internalisera lärande och gör hjärnan följa föreläsningen mer än vid användning av prylar.

konst och hantverk

När du är i skolan, kommer inlärnings konsthantverk inte vara komplett utan användning av papper. Papper av alla slag – konst, affisch, kartong, konstruktion, specialitet, och artister – är alla används för projekt och göra konstföremål. Målet är att utveckla barns visuella och sensoriska färdigheter samtidigt involvera grundnivå. Tänk på papper skärning, quilling, scrapbooking, origami och tusen andra idéer för pappershantverk.

Rapportkort

Inspelningen och betygssättning av elevprestationer kommer aldrig att vara komplett utan de vanliga rapportkort (de är fortfarande på papper). Ja, kan betygsdokument att skickas till de elektroniska inkorgar av föräldrar, men är det inte det tilldelas dagar då föräldrarna måste vara fysiskt närvarande för att ta emot sina barns rapportkort? Denna lärare förälder möte för att diskutera barnets studieresultat kommer inte att vara möjligt om alla rapportkort måste skickas. Dessutom erbjuder det en stor chans att umgås med andra föräldrar och se ditt barns skolkamrater.

Skolledningar

Vad sägs om ett diplom eller utdrag? Pappers former av dessa milstolpar kommer aldrig att vara fullständig om de inte hålls i dina händer. För att göra dessa dokument giltiga, de kompletteras med skol logotyper, vattenstämplar och torra tätningar. Föreställ under examen rättigheter … skulle det inte vara trevligare att hålla en bit rullat papper snarare än ett elektroniskt minne eller lagringsenhet?

Med blanketter nämnts är det vittnesbörd om att papper och tryck kommer aldrig att bli utrotade så länge som det finns ett praktiskt behov av dem. Människor är visuella och taktila till sin natur. De skulle fortfarande vilja se och känna saker med sina ögon och händer. Så länge som det finns års utbildning för att färdigställa för varje person, kommer papper alltid att finnas i våra liv.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!