NPA Spaces
NPA Filter
Due to the COVID-19 pandemic, we have started producing disposable medical supplies. Check our offer here. More Information

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Som en av de mest besökta webbplatser på Internet, YouTube födde talanger som har en känsla för att skapa videoklipp. I en värld av papercraft och papperskonst, fler artister ökar deras följande på YouTube. Dessa konstnärer har samlat en avsevärd tyngd i termer av deras hantverk.

De flesta människor lär sig mer genom visuella presentationer. Så det är viktigt att om du kommer att skapa steg-för-steg instruktioner om papercraft är en bra video, en livlig melodi, och förmodligen en underhållande skript behövs.

I vår tidigare artikel presenterade vi de 5 YouTube-kanaler på papper konst som baseras på antalet anhängare. För att sammanfatta, här är listan och deras respektive kanallänkar.

1. Jo Nakashima – Origami Tutorials

2. Ventuno Art

3. KimspiredDIY

4. Srushi Patil

5. Paper Folds – Origami & Crafts

I del två av vår serie om de bästa papercraft YouTubare kommer vi att presentera dessa artister som tillhandahåller konst och hantverk idéer och enkla papperskonst med enkla steg-för-steg-instruktioner. Du kan lära av dessa kanaler och njuta av den kreativa världen av deras konstnärskap.

6. DIY Papper Crafts

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Blev medlem: maj 2016

Antal Medlemmar: 294.100

Channel Link

Detta YouTube-kanal har videor på konst och hantverk med hjälp av olika former av papper såsom crepe, vävnad, färgad, och origami. De flesta av tutorials på webbplatsen visar hur man gör ökade pappersblommor, kallor, pappers rosetter och andra origami konst.

7. Papper Guru

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Blev medlem: December 2008

Plats: Förenta Staterna

Antal Medlemmar: 168.550

Channel Link

Som en kanal för presentförpackning, var detta webbplats som skapats av Shiho Masuda. Hon är en professionell presentförpackning designer och konstnär. Bortsett från sin kanal på gåva omslags idéer och material, ger hon gratis online kurser på presentinslagning genom hennes hemsida .

8. Guilia Art

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Blev medlem: maj 2014

Plats: Storbritannien

Antal Medlemmar: 126.725

Channel Link

DIY papper hantverk – Guilia konst är en plats för lärande pappershantverk som scrapbooking, gratulationskort, kreativa exploderande rutor och handgjorda fotoalbum. Huvud artist för kanalen är Guilia från Rumänien men bor för närvarande i Storbritannien med sin make. Hennes passion är att göra filmer som ger innehåll på presentidéer, rum dekorationer, gör-det-själv hantverk, och livs hacka.

9. Pootles Papercraft

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Registreringsdatum: Mars 2013

Plats: Storbritannien

Antal Medlemmar: 83.461

Channel Link

Pootles Papercraft är en skapelse av Sam Hammond Donald som är baserad i Storbritannien. Hon är en oberoende brittisk Stampin! Upp Demonstrator. Stampin! Up produkter främja kreativitet genom handgjorda kort, papercraft projekt och heminredning. Pootles och hennes YouTube mestadels närvarande kreativa presentaskar, unika förpackningar och gratulationskort

10. Papper Crafter 45

Top Paper Art YouTube-kanaler: Del II

Registreringsdatum: januari 2012

Plats: Förenta Staterna

Antal Medlemmar: 24.443

Channel Link

Papper Crafter 45, tillsammans med sidekick Sock Monkey ger video på en mängd olika pappers konst på sin kanal. Dessa projekt omfattar presentkort och hållare, folio kort, kuvert och kreativa lådor.

Så länge det finns papper och konstnärliga människor, kommer vi inte att få slut på YouTube-kanaler. I denna tid där allt går digitalt, är det ett nöje att titta på dessa platser främjar pappers estetik och kreativitet i ett hundratal olika sätt. För mer skapandet av dessa filmer, låt oss hålla på att titta på dem.

EnglishDeutschSvenska

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Kontakt Test 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more Got it!